Menyasszonyi fotózás

 

Néhány héttel ezelőtt megkeresett Detty, a Dettina-Fashionline bloggerinája, mivel egy csodás lehetőségnek köszönhetően őszi hangulatú menyasszonyi fotózást szervezett. Dettyt már régóta ismerem és többször dolgoztunk együtt a másik márkám (csermakdesign) miatt. Nagyon örültem, amikor láttam, hogy írt nekem. Mielőtt megnyitottam a levelet és csak a tárgyát olvastam el, akkor nem is sejtettem, hogy a beton virágtartóknak is lehet helyük egy menyasszonyi fotózáson. Nagyon tetszett az ötlet, egy pillanatig sem kellett gondolkodnom, biztos voltam benne, hogy ez a nagyon színvonalasnak ígérkező és izgalmas projekt remekül fog elsülni.

Egyébként is szívesen adok fotózásokra ékszereket és lakberendezési dekorációkat – főleg Dettynek 🙂 – mert eddig csak jó tapasztalatom volt az ilyen együttműködésekkel kapcsolatban és amellett, hogy jó érzés viszontlátni mesés fotókon az alkotásaim, jó alkalom, hogy új ismertségeket kössek, izgalmas embereket ismerjek meg.

Nagyon vártam a fotókat és tényleg, igazán lélegzetelállítóak lettek, bár egyáltalán nem féltem, hisz az egész stáb fantasztikus volt!

(A szemfülesek láthattak, hogy az instagram oldalamra már fel is raktam őket.)

Művirágcsokor, jegygyűrűs bögre, fehér emlékdoboz: Stile Interio
Cipő: cipofalva.hu
Színes ajándékdobozok: Cinq Filles Budapest

  

Nektek hogy tetszenek? 🙂

Szép napot,
Dóri

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.