Lelőhelyek

Két örömhírről szeretnék beszámolni a mai bejegyzésben. 🙂

Szeretek online vásárolni és gondolom Ti is, de azt hiszem ha egy terméket láthatunk teljes valójában, megfoghatjuk, vagy akár kipróbálhatjuk, annál nincs jobb módja a vásárlásnak. Ez természetesen nem mindig megvalósítható és én sem szeretek a plázákban rohangálni. Most két csodás lehetőségnek köszönhetően a Brighty beton tárgyakat két nagyon kedves és aprócska design boltban is megvásárolhatjátok, így elkerülhetitek a tömeget és rátalálhattok új ajándékötletekre a sok egyedi termék között (ez az utolsó pillanatban sem árt 🙂 ).

Az egyik – ahol mostantól jó pár minikaspót és néhány nagyobb izgalmas virágtartót is megtaláltok – a Buborék, egy színes gyöngyszem a Budai Vár lábánál (1015 Batthyány u. 48.). Minden évben szoktam is vásárolni, annyira jó és máshol nem kapható holmikat lehet itt kapni, ha s.o.s. szükségem van még valamire egy szülinaphoz vagy egy névnaphoz, akkor biztos benézek ide.

Nagyon örülök, hogy helyet kaptak a kis betonjaim is. 🙂

Mutatok egy kis ízelítőt abból, hogy miket találtok a boltban.

A másik jó hírem, hogy egy hét múlva – azaz december 19-én – Szilas Rita boltjában, a La Masniban egy egész napos pop up keretében tudtok majd szétnézni az üzletben, találkozni az alkotókkal és különleges designer termékeket vásárolni, többek között betonokat és az ékszereimet is.

Őket, biztos viszem:

Remélem legkésőbb 19-én találkozunk! 🙂

Szép napot,

Dóri

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.