Zöld reklámok: logózott kaspók

A beton egy rendkívül sokoldalú anyag. Szeretem felfedezni újabb és újabb arcait. A festés volt az első lépés, aztán nem sokkal később feliratokat írtam rájuk. Imádok kísérletezni, igyekeztem egyre mélyebben beleásni magam minden olyan technikába, amit fel lehet használni a beton felületének még különlegesebbé tételében. Megismerkedtem egy különleges eljárással, aminek köszönhetően szinte bármit fel tudok vinni a beton felületére, így a logózás sem lett akadály.

Az utóbbi időben már több képet is megosztottam instagramon az eddig elkészült logózott virágtartókból, viszont úgy gondoltam összeállítom egy blog bejegyzésben is néhány fontosabb munkámat az utóbbi hetekből. Sajnos a szoros határidők miatt nem mindig sikerült tökéletesen megörökíteni az elkészült termékeket, de talán a werkfotók még izgalmasabbak!  🙂

A logózott kis kaspóim díszítenek már standot vásárban:

… és egy gyönyörű design bolt kirakatát:

Ott vannak egy hangulatos belvárosi étterem minden asztalán:

Köszönöm a bizalmat, Drop!

Búcsúajándékok lettek:

Az Internet Hungary-t is meglátogatták, ahol a „hatszavas történetek” pályázat nyerteseinek alkotásai kerültek a logó mellett a betonra:

Jó érzés volt összeállítani ezt a listát, mert számomra is nagyon fontos, hogy minél zöldebbé tegyük környezetünket és ezek a dekorációk, illetve céges ajándékok tökéletesen szolgálják ezt a célt.

Egyedi megrendelésekkel keressetek az info@brightyhome.hu e-mail címen.

Szép napot!
Dóri

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.