Ezerarcú beton

Szeretnélek elkalauzolni bennetek a beton csodás világába. 🙂

Ma már egyre többen kezdik felfedezni, hogy a beton több mint az építőiparban használt alapanyag. A nyers, indusztriális hatása különleges hangulatot kölcsönöz, ráadásul sokféleképpen beilleszthető a lakásunk enteriőrjébe.

1.Ha nagyban gondolkodunk: beton a falon

Rendkívül izgalmas megjelenést adhat otthonunknak a beton fal. Nincs arra szükség, hogy az összes fal így nézzen ki. Elegendő, ha egy helyiségben, vagy csak a szoba egyik oldalán megjelenik, ez máris modernebbé és egyedivé teszi a lakásunkat. Az így kialakított teret könnyen alakíthatjuk, akár barátságos kuckóvá, sok-sok növénnyel és faburkolattal, vagy például metál színű kiegészítőkkel, esetleg antik bútorokkal lenyűgözően exkluzívvá.

Jó hír, hogy a kivitelezése is egyszerű, nem arra kell gondolni, hogy beton kockákat kell egymásra pakolnunk. Kiváló anyag a látszóbeton, amely tökéletesen alkalmazható szinte bármilyen felületre, illetve létezik már ezen kívül betonhatású festék is.

2.Betonból bútor

Első hangzásra talán szokatlan, de igen közkedveltté vált a beton használata a bútoroknál és a szanitereknél is. A mosdókagylónál és a mosogatótálcánál egyre többen választanak betonból készült darabokat, melyek nemcsak tartósak, de a rendhagyó designnak köszönhetően nem mindennapi díszei lehetnek otthonunknak.

Ez az asztal, az abszolút kedvencem:

3.Kiegészítők

Nem is kérdés, hogy számtalan kisebb tárgy készülhet betonból. A közismert kaspókon túl szeretnék még egy-két különlegességet bemutatni.

Talán már ismeritek a Greenway Design-nal közös termékünket, a kis betonba öntött, vegán illatgyertyákat. Az a csodálatos ezekben a tárgyakban, hogy két életük van: először gyertyaként lehetnek a lakás díszei, aztán amikor kifogy a gyertya. ültethettek bele egy kis pozsgást.

Ezen kívül, rendhagyó és izgalmas a beton, mint a rendezvények dekorációja. Erről jövő héten kicsit bővebben is beszámolok, de már most annyit elárulhatok, hogy egy új márka (Greendustrial) keretében komolyan foglalkozunk ezzel a témával. Ha esküvőre készültök, vagy nagyobb eseményt szerveztek, akkor mindenképpen látogassatok el az oldalunkra, találhattok is köszönő ajándékot, ültetőkártyát, menükártya tartót, és sokféle asztaldekorációt.

Remélem kedvet kaptatok hozzá, hogy használjátok ezt a különleges anyagot! 🙂

Szép napot!
Dóri

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.