Workshop

Még egy hónap sem telt el azóta, hogy a Donkidekor márka alapítójával, Donkó Ágival úgy döntöttünk, ismét nekivágunk egy közös projektnek. Nem kellett sokat gondolkodnunk azon, hogy mit csináljunk, mivel mindketten szerettünk volna workshopot tartani.

A beton tárgyak adottak voltak. Ági virágkötőként, én pedig humánökológusként egyaránt fontosnak tartjuk, hogy az emberek minél közelebb kerüljenek a természethez és minél több zöldet csempésszenek otthonuk minden zugába. Kézen fekvő volt, hogy ültessünk a kaspókba, de nem akárhogyan. Szerettük volna megmutatni, hogyan lehet szakszerűen és stílusosan minikertet összeállítani.

Workshopok tartása számomra nem volt teljesen új terület, mivel több ékszerkészítő foglalkozást tartottam már és nagyon szerettem őket, de a minikert-készítés viszont teljesen volt.

Összeültünk és megbeszéltük az első közös workshopunk időpontját, meghirdetés után pedig egy óra alatt beteltek a helyek, hihetetlen élmény volt látni, hogy mennyien érdeklődtek. Éppen hogy felocsúdtunk, amikor kaptunk egy üzenetet, hogy a Petőfi Tv, “Én vagyok itt” stábja forgatni szeretne Nálunk (Itt tudjátok megnézni videót.) Csodálatos élmény volt a forgatás és maga a workshop is, ahol kötetlen baráti hangulat alakult ki és a résztvevők elmondása szerint konfortzónájuk átlépése többszörösen is megtörtént, hiszen az ember nem minden nap fest saját elképzelése szerint betonkaspót.

Ennek hatására gyorsan meg is hirdettük a második alkalmat is és nem hittünk a szemünknek, de máris percek alatt lett hét jelentkezőnk.

Remélem, hogy ha még nem készítettétek el saját minikerteteket, akkor ezek után kedvet kaptatok hozzá és majd ellátogattok hozzánk egy workshopra!

A következő héten a betonkaspóba nem virágok, hanem gyertyák kerülnek majd, hiszen már el kell kezdeni készülődni az adventi időszakra. Figyeljétek a Brighty facebook oldalát a részletekért és már most írjátok fel november 22-ét a naptáratokba. 🙂

Szép napot,
Dóri

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.