Szerelmes kaspók

Tudom, hogy a Valentin nap eléggé megosztó ünnep, én sem vagyok olyan nagy rajongója. Viszont! Imádok ajándékozni, egyszerűen számomra ez elképesztően nagy öröm, sokszor alkalom nélkül is szoktam apróságokat venni vagy készíteni, akár családtagjaimnak, páromnak, barátaimnak. Ha pedig köthetem valamilyen eseményhez, akkor még jobban szeretem, hogy készülhetek valamilyen aprósággal.

Talán ezért is szeretem annyira a Brightyt. Nagyon sokan vásároltok tőlem kaspókat ajándékba valakinek. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy egy-egy általam készített tárgy milyen nagy örömet okoz majd. 🙂 Egy kicsit úgy érzem, hogy ha tudom, ajándék lesz belőlük – például egyedi megrendeléseknél, vagy tematikus kollekcióknál – akkor még több kreativitás szabadul fel bennem.

Éppen ezért idén újra készültem Valentin nap alkalmából egy szerelmes kollekcióval. Tavaly nagyon szerettétek az üzenetes beton virágtartókat, idén pedig megújítottam őket.

Kifinomultabb lett a feliratok stílusa és új üzenetek is születtek.

Készült olyan darab is, amire krétával tudtok írni vagy rajzolni, ez az egyik kedvencem!

Ezek a tárgyak Valentin naptól függetlenül megállják a helyüket, olyan maradandó ajándékok, amelyek valódi értéket képviselnek, ráadásul az ültetett növények egy kis zöld oázist csempésznek otthonotokba. Hamarosan a webshopban is megtaláljátok őket.

Ha egyedi elképzelésed van vagy szeretnél saját feliratot, akkor keress bátran!

Szép napot,
Dóri

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.