Harc a komor idővel

Ebben a hideg, sokszor borongós időben, amikor olyan messzinek tűnik még a tavasz, akkor igazán fontos, hogy kellemes légkört teremtsünk és megnyugtató harmónia vegyen körül minket. Egy kis odafigyeléssel, néhány apró, vidám kiegészítővel könnyen feldobhatjuk otthonunkat és garantáltan jobb lesz a hangulatunk is.

1.Vidám színek

Előkerülhetnek az élénk színű ágytakarók, párnák, függönyök, szőnyegek és asztalterítők. A sárga kiegészítőkkel egy kis napsütéses hangulatot vihetünk a szobába, de a kék, zöld, barack, rózsaszín, vagy az idei év divatszíne: a korall is jó választás.

2.Fények

Érdemes kihasználni a természetes fényt és napközben, ha otthon vagyunk, lehúzni a redőnyt és elhúzni a függönyöket, hogy még világosabb legyen a szobában.

Akarácsonyi fényfüzéreket sem kell még eltennünk!

Este pedig előkerülhetnek a gyertyák.

(Fotó: Greenway design)

3.Sok-sok zöld

A növények jó hatással van a lelkiállapotunkra: dekoratívak, miközben tisztítják a levegőt, növelik a szoba páratartalmát, így kellemes klímát teremtenek.

Érdemes az irodánkat/dolgozósarkunkat is zöldíteni, sokkal jobban megy majd a munka.

Persze nem mindegy milyen kaspóba rakjuk a növényeinket. 🙂

Most a Valentin napi virágtartókon dolgozom. Újra feliratos darabok születtek, szerintem mindegyik nagyon szerethető, viszont csak jövő héten mutatom meg őket! 🙂 Addig is, itt egy kis előzetes:

Remélem kedvet kaptatok, hogy beszerezzetek néhány vidám kiegészítőt!
Szép napot!
Dóri

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.