Álomból hivatás – környezetbarát rendezvénydekoráció

Azt már tudjátok rólam, hogy a környezettudatos szemlélet meghatározó része az életemnek. Ez nemcsak egy olyan szemüveg számomra, amit néha le és fel lehet venni, hanem szívből jövő meggyőződés.
Nem is kérdés, hogy a háztartás vezetése, az étkezés, az öltözködés során a gyakorlatban is megvalósítom ezt az elvet, de a munkámban is ezt az értéket képviselem. Ezen kívül volt bennem egy olyan küldetéstudat, hogy szeretnék minél több embert meggyőzni, mennyire egyszerű, hasznos és fontos, hogy ezt a szemléletet magukénak érezzék.

Ebben is teljesen egyezik a gondolkodásunk Bubán Brigivel, akivel együtt kezdtük el a Greendustrialt, amelyben környezetbarát rendezvény dekorációt készítünk.

Brigivel instagramon figyeltünk fel egymásra. Ahogy rátaláltam a csodás kalligráfiáira, azonnal elkezdtem követni és szinte egyik percről a másikra alakult a közös projektünk. 🙂

Fő célunk az volt, hogy összehozzuk a természetet a nagyvárosi életérzéssel.

Célunk, hogy a Greendustrial több legyen mint kiemelkedő színvonalú rendezvénydekoráció. Maradandót alkotunk,mely nemcsak lélegzetelállító látványt nyújt, hanem egy olyan üzenetet közvetít, amelyben benne van a társadalom és a környezet iránt érzett felelősségtudat, valamint a művészeti érzékenység. 

A betonból öntött és a kalligráfiával díszített alkotásaink illeszkednek a jelenlegi trendekhez.

Minden egyes darab kézzel készült, a kaspókba pedig ültetett növényeket használunk, melyek a rendezvények után is tovább élnek. A kis pozsgásokat, sziklakerti dísznövényeket őstermelőktől vásároljuk, így törekedve arra, hogy csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat, azzal, hogy ne nagy távolságból szállítsuk őket továbbá támogassuk a helyi termelőket. 

Legyen szó bármilyen eseményről – több száz fős céges rendezvényről, vagy meghitt esküvőről, a Greendustrial lehetőséget teremtünk arra, hogy az eseményt szervező cég vagy az esküvőjét megálmodó pár, a környezettudatos szemléletet közvetítse vendégeinek.

 

Ha épp egy esemény szervezésére készülsz, vagy köszönőajándékot keresel az esküvődre, esetleg a kávézód berendezését kell megálmodnod, akkor keress minket e-mailbenfacebook üzenetben, vagy telefonon.


Szép napot! 🙂
Dóri

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.