Inspiráló alkotók #1

Az egyik elhatározásom az újévre az volt, hogy szeretnék legalább havonta egyszer bemutatni nektek egy inspiráló alkotót, akinek nagyon tetszenek a munkái. Természetesen igyekszem majd a lakberendezéshez kapcsolódni, de lesznek olyanok, akik teljesen más területen alkotnak. Azt gondolom egy a fontos, olyat hoznak létre, amely maradandó és hatással van másokra.

Az első ilyen ember – akivel rengeteget dolgozom együtt és van, aki közös workshopunkról személyesen is ismerheti – Donkó Ági, virágkötő.

Következzen a mini interjúnk.

Mi az, ami a munkád során inspirálóan hat rád?

Ami engem alkotásra ösztönöz, az mindig az adott feladat, terv megvalósítása. Legfontosabb célom, hogy az úgy sikerüljön, ahogy a megrendelővel közösen elképzeltük, megálmodtuk. Az ő igényeiket fő irányvonalként szem előtt tartva alkossak valami kézzelfogható gyönyörűséget.

    

Milyen munkákra kérnek fel és milyen lenne álmaid megrendelése, amit mindenképpen szeretnél megvalósítani?

Többnyire esküvőkre készítek virágdekorációkat, de van a megrendeléseim között rendezvények dekorációi is.

Esküvő területen mindenféleképpen egy téli esküvő kihívást jelentene, mivel főleg nyári megrendeléseim vannak, de rengeteg ötlet, elképzelés jár a fejemben, amit szívesen kiviteleznék. Egyelőre ez még várat egy kicsit magára.

Ezen kívül egy különleges távoli helyen megálmodott esküvői dekoráció is igazán kihívás lenne.  🙂

Milyen terveid vannak 2018-ra?

Teljes erőbedobással tervezzük a Brighty-val a közös munkát, szeretnénk minél több Minikert készítő workshopot és meg sok-sok különleges projektet, melyre várunk majd benneteket nagy szeretettel.

Figyeljétek az oldalainak a friss információkért és az új workshop időpontokért, az idei év első közös alkotása egy hét múlva, február 6-án lesz! 🙂

Remélem kedvet kaptatok az alkotáshoz! 🙂
Szép napot,

Dóri

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.